Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Itadei +14 by: Ramen03&Aoitenshi

2011.08.11

 Deidara mint minden reggel most is elindult a fürdőszobába ahol Itachival találkozott.

 - Ohayo Dei'! – köszön rá Itachi, majd folytatja a szemkihúzást.

- Hali Itachi.

- Eléggé nyúzottnak tűnsz! Csak nem megviselt a tegnapi vadászat??

 - Igen.. – a szőke ásít egyet -  Egy kicsit álmos vagyok.

- Mondd csak nem láttál, véletlenül valamit, vagy valakit kiosonni a szobámból?? – Itachi a sharinganjával pillant a szőke felé.

- Nem… - feleli hidegen Deidara.

- Biztos vagy benne?? – immár a mangekyou Sahringannal tekint a mellette állóra.

- Áá bazdmeg Itachi ez fájt… - a robbantó művész hirtelen összeesik, mikor is Itachi  leguggol a szőke mellé majd kézbe kapja, és a szobája felé indul, hogy rendbe tegye alélt társát. Időközben a fekete meglátja, hogy a szobában Kisame is ott van, majd halkan suttogni kezd:

- Kisame? Ez nem jó..  - fordul egyet és a szőke szobája felé igyekszik gyors lépetekkel, majd becsukja az ajtót, a fiút pedig az ágyra helyezi és egy vizes kendővel törölgetni kezdi a homlokát.

- Itachi te szemét ha jobban leszek megöllek.. – morogja a szőke.

- Nyugalom! A Mangekyo Sharingan hatása akár halálos is lehet, próbálj meg egy kicsit nyugton maradni..

- Nekem te ne adj tanácsokat amikor kis híján megöltél !!! Tényleg meg akarsz ölni? Ennyire számít az hogy én is egy társad vagyok. – kilátja dühösen Dei. (hmm)

- Nem nagyon hiányoznál.. - feleli Itachi majd fel áll és a szekrényhez sétál ahol kutatni kezd.

- Neked csak Sasuke számít! Azon kívül bárki megdögölhet! De tudom a titkod!!! – vágja rá Deidara miközben Itachit figyeli.

- Te-Tessék?? - zavartan figyel a szőkére és abba hagyja a rámolást.

- Tudom mi történt azon az éjszakán... figyeltelek. És tudom hogy mik a gondolataid. – a fiatalabb fölényes mosolyra húzza ajkait.  

- Te honnan...vagyis kitől és?? Mégis mennyit tudsz? -  Itachi Deidarahoz rohan, majd gallérjánál fogva emeli fel társát.

- Amennyi kell ahhoz hogy Sasuke más irányba terelődjön... szerintem érted mire gondolok? - gúnyos kacaj tör elő ajkai közül, majd már egy jól ismert „hmm” hagyja el száját.

- Sasuke...mit akarsz vele?? Ha akár egy ujjal is hozzá érsz tényleg megöllek megértetted??? – a fekete visszalöki az ágyra Dei’-t és tovább kutat a szekrénynél.

- Itachi abba hagynád a szadizást?

- Tudom, hogy te vetted el, és most szépen áruld el, hogy hol van! – még mindig a szekrénynél rámol, egyre idegesebben.

- Elrejtettem oda ahol senki nem találja meg..

Itachi az ágyhoz fordul, majd megragadja a szőkét és a padlóra vágja, egészen közel hajol hozzá, hogy pont a szemébe tudjon nézni. - Nem értem miért nem félsz a Sharinganom-tól?!

- Azon kívül hogy megkínzol, az Amaterasut nem használhatod mert kidobnak az Akatsukiból! – Deidara ördögien elmosolyodik. A fekete még mindig azon agyal, hogy mit tegyen, majd fogja magát és levágódik az ágyra.

- Szerintem addig itt maradok még nem adod vissza...Úgy, hogy essünk túl rajta. Nem hiszem azt, hogy örülnél neki, ha velem kellene meg osztanod az ágyad...

- Menj a közelemből te szemétláda!!

- Még, hogy én te add vissza a képet!!!! – ordítja Ita már szinte vörös fejjel.

- És mi lesz ha visszaadom a képet? Azt hiszed élhetsz tovább boldog tudatlanságban hm?

Az Uchiha a fejét vakarja az idegességtől, majd feláll és a szőke elé sétál, majd megragadja a karjait. - Ne, hogy azt hidd hagyom magam... hogy terrorizálj! Előbb kell ahhoz fel kelned, hogy letudd győzni a szemeim. – halkan felkuncog.

Deidara annak ellenére hogy alig tud mozogni, leveszi a bal szeméről a szerkentyűt, majd csak azzal a szemével néz a Sharinganba. Itachi viszont kirúgja a szőke lábait, majd az ágyra"dobja" odasétál és lekapva köpenyét fölé mászik - Na ehhez mit szólsz, más hogy is elvehetem tőled a képet...- gúnyos félmosolyra húzza száját. Deidara meg sem bír szólalni a meglepődöttségtől, majd összeszedi magát és ezt mondja: - Itachi! Mit képzelsz? Engedj el!

 A fekete az öklét emeli, hogy behúzzon egyet a szőkének, mire az össze rezzen, majd remegő hangon megszólal: - Na gyerünk csináld!

Itachi két ujját kinyújtja majd megpöcköli a másik homlokát - Nem tudnálak bántani Deidara... – hangja ez kicsivel kellemsebben hangzott mint eddig. A szőke, kinyitja a másik szemét is majd ezt feleli - Odaadom a képet csak engedj el...

Ita mosolyogva tekint le a szőkére - Azt hiszed hagyom, hogy el fuss??

A szőke nehezen de feláll, majd a szekrénye egy rejtett részéből kiveszi - ... Tessék visszaadom.

Itachi elveszi a képet, majd próbál arra figyelni, de nem tud, és az ágyra dobja, a szőkét pedig magához rántja és átöleli - Dei'...

- M-mitcsinálsz? – a szőke egy gyönyörű bíbor árnyalatot ölt magára.

- Én.. – Ita hirtelen ellöki magától a szőkét krákog párat, majd elveszi a képet és az ajtó felé indul - Már nem is zavarok tovább... – lemondóan felsóhajt majd újra az ajtó felé veszi az irányt.

- Itachi! – Deidara zavart pillantást küld Itachi felé amit persze a fekete észre is vesz, az Uchiha arcán egy győzelemittas félmosoly jelenik meg.

- Nyugalom! Mindjárt jövök! – kisétál majd 10 perc múlva vissza is jön leengedett hajjal - Ne, hogy azt hidd megszabadulsz tőlem Deidara...- Itachi felkuncog, majd közelíteni kezd a szőke felé. Deidara hátrál majd véletlenül megcsúszik és zuhan a föld felé. Itachi utána kap, hogy megmentse de nem sikerül és a szőke immár ÚJRA a földön köt ki - Sajnálom Deidara az én hibám...- óvatosan felsegíti Dei’-t.

- A karom..! – szisszen fel Deidara, majd könnybe lábadó szemekkel tekint Itachira.  A fekete letörli a könnycseppeket, majd megpuszilja társa homlokát. - Nagyon fáj? - kérdezi majd Dei' kezére pillant.

- Nem. Kibírom. – pirul el még jobban a művész. Itachi átkarolja a mellette toporgó fiú vállát majd újból megpuszilja, most már arcon. - Butus..

Deidara gyengéden Itachihoz bújik, miközben az Uchiha is visszaölel. A fekete leül az ágyra húzva magával a fiút is. – Csak akkor ha te is akarod… - súgja. Deidara elvörösödik és nem bír szemeibe nézni a nagyobb fiúnak.

- Értem... - súgja Itachi, majd az ágyra fekteti a szőkét és nem néz rá, majd hirtelen ötlettől vezérelve átkarolja Deidarát, mire az most már a cékla egy sötétebb változatát veszi fel.

A fekete feljebb csúszik, és egy kicsit megemeli a szőke fejét, hogy pontosan a szemébe tudjon nézni, ráül a fiú csípőjére, majd tovább fészkelődik. - Tudod, Deidara a szem a lélek tükre..

Deidara végigméri Itachi csillogó szemeit majd félmosolyra húzza száját.

- Min mosolyogsz?? – kérdezi Itachi, miközben gondolataiba merülve pásztázza az alatta lévő fiú arcát.

- A szemeid szép éjfeketék… - mondja a szőke majd lesüti szemeit.

Itachi elmosolyodik és egyik ujját végig húzza az "alatta" lévő fiú arcán szemein és száján, Deidara beleremeg az érintésbe, Itachi pedig közel hajol a szőkéhez és gyengéden szájával az arcát kezdi simogatni. A művész átkarolja a fekete hajú fiú nyakát, Itachi, Dei’ ajkához hajol és a megcsókolja, kezeit a szőke tincsek közé túrja, hogy még jobban ,magához húzza a nyakába csimpaszkodó fiút. Dei’ is közelebb húzza magához Itachit miközben szívverése egyre jobban gyorsul.  Ita elszakítja magát Deidarától, majd az arcát a szőke tincsek közé fúrja, miközben éltető oxigén után kapkod. Deidara Itachi hátára teszi kezét és gyengén belemarkol. Az Uchiha belecsókol Dei’ nyakába, mire az remegni kezd. Deidara viszont nem bírja tovább hátradől az ágyon és mélyeket lélegez. A fekete felül, és a "lihegő” szőkére pillant, majd önelégülten elmosolyodik. - Ennyi mára elég is volt.. nem gondolod? – majd a szőke füléhez hajol és folytatja - De folytathatjuk is ha akarod...- Deidara megint kipirul. Itachi még mindig Deidarát figyeli de lemászik róla és az ágy sarkába ül. - Látom élvezted...- felnevet.

- Nem! - vágja rá Deidara gyorsan, kipirult arccal továbbra is.

- Nem mi? – Ita még mindig nevet - Akkor mivel magyarázod, hogy rám se mersz nézni, miközben paradicsom vörös a fejed?

- Persze ha szadizol hm! – a szőke lesüti a szemeit.

- Gyere ide! - nyújtja ki karjait a fekete jelezvén, hogy megölelné a szőkét. Deidara odamegy hozzá és átöleli.

- Nem mondjuk el senkinek...gondolom...- Itachi halkan felsóhajt amikor kopognak az ajtón. Deidara természetesen még mindig pipacsvörös, majd feláll és ajtót nyit. Itachi odasomfordál Dei' mellé átöleli a derekát és magához húzza. - Bocsi Konan...dolgunk van...- a lány elsétál, majd  a páros ott folytatja ahol abba hagyták.

 

The End

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

^-^

(Lümy, 2012.11.11 12:58)

Ez nagyon király volt^^
Remélem majd lesz SasoDei is ^.^
Addig is csak így tovább^^