Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


18.fejezet :))

2011.09.13

 18.: Előkészületek

 

Talán egy héttel később- miután Naruto kikerült a kórházból és Hinata is járó gipszet kapott – újra folyt az élet konoha kicsi gimijében. A 12.-ben nagy a nyüzsgés.

-         Szép….akkor ezentúl ez tartja össze a lábad? – néz Deidara Hinata bokájára amin egy kiseb fémszerkezet feszül meg.

-         Jah…- fújtat egyet a lány – a doki szerint olyan súlyos volt a törés hogy ezt már nem nagyon lehet helyre pakolni…ez meg összefogja… - apró ujjaival végig simít az acél lapon. Itachi egy gitárt szorongat a kezében Tobi kezeiben meg-meg remeg a dobverő.

-         De járni tudsz nem? – jött a kérdés az imént belépő Sasoritól. Majd a fekete hajú lány kezébe nyomott egy colás dobozt.

-         Persze, hogy tudok…sőt…- lepattan az asztalról majd megy néhány kört- Profi módon…- mosolyog, majd visszaül az asztalra. – De most azt beszéljük meg ki lesz benne a bandában? Mert mi Konannal nem lehetünk…- sóhajt fel hangosan.

-         Pedig kéne egy jó gitáros…-öleli át a lány vállait Pain.

-         Tudom-tudom….

-         De miért csak fiúk indulhatnak?? – kérdezi Konan, végig húzva ujjait a szintetizátoron.

-         Nem tudni…. – rázza meg a fejét Kisame. – De reménykedünk, hogy mi nyerünk még nélkületek is.- kiált fel és lepacsiz Hidannal.

-         Főleg ha egy ilyen jó énekes van a bandában…- bokszol bele Hinata Hidan mellkasába.

-         Nah... – nyög fel a fiú – Ne ilyen durván…tudsz ütni…- morog az orra alatt.

-         Mikor lesz amúgy? – néz Hinata az éppen mellé ülő Deidarara.

-         Ma délután…

 

A másodikban minden fiú a saját bandájával készülődik.

 

-         Mi az hogy Kiba eltörte a kezét? – dühöng Naruto miközben belerúg az egyik székbe.

-         Szerencsétlen gyerek… - néz Ino Shinora – Kiba legjobb barátjára. – Te nem tudsz véletlenül gitározni?? – Shino megrázza a fejét majd egy intés közepette eloldalaz.

-         Ez nem jó….most mi lesz? – néz tehetetlenül Sasukére a szőke fiú.

-         Nem tudom…de nem kéne annyit ugrálnod hisz még csak most jöttél ki a kórházból…

-         Ugyan már! Makk egészséges vagyok! – kiált majd mellkasába vág kettőt amitől feljajdul.

-         Idióta…- súgják együtt a lányok.

 

Délután fél 2…lassan szálingóznak be a diákok a pincében lévő színpadhoz, rengetegen kíváncsiak az összeverbuvált bandákra.

 

-         Izguloooooook! – dőlt neki a falnak Itachi.

-         Nyugi haver! Hol vannak a lányok?

 

Kicsit arrébb:

 

-         Értem… és most nincs basszus gitárosotok?? – kérdi Hinata mire az összes másodikos lány megrázza a fejét. – Akkor most mi legyen? Visszavonják a jelentkezésetek??

-         Nem tudjuk..de a fiúk nagyon szomorúak lesznek… - néz oldalra Sakura, ahol az osztálytársai búslakodnak.

-         Mi lenne ha…- Hinata odasétál Narutohoz és a fülébe súg valamit. –Na?

-         Rendben… - megragadja Hinata kezét és maga után kezdi húzni, a többiek csak értetlenül bámulnak a távozókra. A két fiatal hirtelen befékez egy öltöző szoba előtt.

-         Itt megvárlak…- mondja Naruto majd neki dől a falnak.

-         Oké… - 10 perc múlva egy apró termetű fiú jelenik meg az ajtóban egy fekete szakd farmerban és egy kék színű ingben. – Hogy nézek ki? – néz Hinata Narutora nagy szemekkel.

-         Hallod meg nem mondanám hogy csaj vagy…- lepődik meg a fiú mire Hinata duzzogni kezd. - Nem úgy mondtam… - emeli kezét maga elé Naruto. Hinata megigazítja fekete parókáját majd elfordul és egy csapat csajjal találja szembe magát.

-         Ő egy új diák? – suttog az egyik. – Annyira helyes….Olyan aranyos…Akár egy Uke…- kuncog fel az egyik. – Lehet, hogy Naruto-san a seméje…- mosolyog az egyik.

-         U…uke?!- kiált Hinata majd a falhoz löki Narutot és megcsókolja. Naruto kap az alkalmon majd átkarolja a fiúnak öltözött lány derekát és visszacsókol. A lányok a háttérben vérző orral kezdenek sikítozni a jelenet láttán, majd a fal mögé lépnek és onnan leselkednek tovább. Hinta óvatosan elhúzódik Narutotól a fiú pedig vigyorog mint aki megütötte a főnyereményt.

-         E-erről egy szót se….senkinek! – mondja a lány fülig vörösödve és dadogva. Naruto meglepődve néz a lányra majd egy aprót bólint.

-         „Soha nem láttam még ilyennek…”- döbben le teljesen a szőke srác majd lassan elindulnak vissza.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

momouszat@freemail.hu

(öcsii-san, 2011.09.14 14:02)

ó te drága!!♥ nagyon, nagyon, nagyon tetszik de ezt már említettem neked;3 huhúú nagyon izgulok mi lesz itt, bár már a felét sejtem...(mivel megsúgtad x3) ezer hála♥ és a végére : -Moshi Moshi! -Ezt kimondta?! -Na ki?:D

Re: momouszat@freemail.hu

(Ramen03, 2011.09.14 18:53)

Ohh XD Na kimondhatta volna :3 a hangodról felismertelek csak megakartam bizonyosodni arról jól-e hallottam XD ammúúúgy köszönöm a dicséretet ígérem hamar folytatom :3 akár még a suliba is...

Oniiiiiiiiiiiiii

(öcsii-san, 2011.09.15 14:45)

elolvastam azt a kis szösszeneteeeet*-------* hajj olyan ügyi vagyol:3 amúgy olyan pro vok, hogy itt dícsérgetlek közbe meg sehol semmi:$:D csak vicc, egy Isten vagy a szememben maga a Jashin-sama!!:D erről jut eszembe, majd vegyél fel mösönre;d amúgy azt a szösszenetet amit én próbálok karcolni bemásolom majd:$ kíváncsi vok egy pro kritijére:"D♥ hamarhamarírj*-* és szólj!!:D