Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


4.fejezet

2011.09.13

 4.Táncolunk?! Na neee…

- Csajok. Ti gondolom délután akkor nem jöttök a parkba. – bigyeztette le ajkait Naruto.

- Hát eltaláltad. – felelt Ino. A folyóson szünetekbe mindig zajlott az élet. Van aki puskát írt, van aki zenét hallgatott, és van aki… AGYAGOZOTT???

- Az meg ott mit csinál? – kérdezte Sakura.

- Ő az egyik Aka’ tag. Asszem Deidara a neve. imádja a művészeteket. – felelte Sai aki éppen akkor sétált Sakura mellé.

- Fiúk! Menjünk már mi is. Tök jó buli lesz! Na? – vigyorgott Naruto mint egy idióta. A legtöbb fiú csak morgott egyet, majd elindultak a tesiterem felé. Mire oda értek egy kisebb tömeg verődött össze, és mint kiderült nem csak másodikosok, hanem elsősök is. Viszont az Akatsuki sehol sem volt.

- Menjünk be! – kiáltotta az egyik elsős. Szinte, mint egy tehéncsorda, mindenki meg indult befelé a terembe. Itt se volt senki.

- Mindjárt 2 óra. Hol vannak már? Erre nekem nincs időm. – sóhajtozott Karin. Erre a kijelentésre kinyílt az ajtó, és belépett rajta az Akatsuki.

- Úgy látszik, mindenki itt van aki akart. – szólalt fel egy zöld hajú fiú. Ahogy végig nézünk az Akatsukin mindenkiről, más személyiség jut eszedbe. Viszont egy valaki hiányzott. A vezető. Hinata Hyuuga.

- Amúgy Tenten. Nem azt mondtad, hogy az Akatsukiban mindenkinek van egy beceneve, de senki sem tudja kinek mi? – kérdezte Saku, mire Tenten bólintott – Akkor honnan tudjátok, hogy a vezetőt Fekete Angyalnak hívják?

- Azért mert állítólag a motorjára a „Black Angel” felirat van gravírozva. Csak úgy megjegyzem néha a tanárok is így hívják. – válaszolt a kérdezett.

- Ez de komoly! – sóhajtott fel Itachi – Szia öcskös! – sétált Sasuke mellé az egyik Aka’ tag.

- Szia! Kicsit kevesen vagytok, nem gondolod bátyó? – kérdezte Sasuke.

- Hát igen, figyelj még így is több mint a semmi. Ha Hinatan múlik, senki sem jön. Neki is más dolga van. – nézett komolyan az idősebb testvér.

- Hát akkor skacok! – szólalt meg Konan – Kezdjünk neki!

Eközben a Hinatanal:

-         NŐVÉRKÉÉÉÉM! – rontott be a szobába egy szinte Hinata másolatnak nevezhető lány.

-         Mi a baj Hanabi? – kérdezte ugyan olyan hangnemben, mint a suliban.

-         Nem mehetek veled? Légyszi! Jó leszek! – kérlelte nővérét a fiatalabbik.

-         Hahh…nem…az edző nem szereti a kicsiket, és nem tudok rád oda figyelni. – válaszolt Hinata. Majd választ sem várva elindult a lift felé. Mivel Hinata apja Hiashi Hyuuga piszok gazdag, nem esik nehezére egy egész hotelt megvennie szállásként. A két lány a 8. emeleten lakott. Ezen az emeleten voltak a legnagyobb szobák. Mire elérte a liftet, húga újra nyüstölni kezdte, hogy vigye magával.

-         NEM! Ezen mit nem lehet megérteni? – kérdezte húgától. A kislány szemébe könnyek gyűltek és sírni kezdett. – Tudod jól, hogy nem szeretlek el vinni, mert ilyenkor mindig a fejedbe veszed, hogy te is edzeni akarsz. – guggolt le húga elé majd átölelte. Épp ebben a pillanatba szólalt meg Hinata telefonja. Előhalászta a mobilját, aminek a kijelzőén az „edző” felirat villogott.

-         Banyek… Halló?

-        

-         Sajnálom, igen máris indulok.

-        

-         Nem. A suliban kéne lennem. Szóval…

-        

-         Megyek már! Megyek! – tette le a telefont Hinata. – Na szóval, menj vissza a szobádba, és próbálj meg tanulni, ha hazajöttem akkor segítek.

-         Rendben. Szia! –szipogta a kislány. Hinata csak intett, majd felvette bukósisakját és elszáguldott motorján.

Újra a suliban:

-         ELÉG LEGYEN MÁR! – ordította Zetsu, aki már nem bírta sokáig hallgatni az elsős és másodikos lányok veszekedését. Hatalmas csönd majd újra, veszekedés tört, most jelen pillanatban Karin és Ino között.

-         Ne hazudj éreztem, hogy ráléptél a lábamra. – fújta Karin.

-         Én ugyan már! 15 centire vagyok tőled. – kiabálta Ino.

-         Na jó, ebből most már tényleg elég legyen. – veszítette el türelmét Konan is. – Mára ennyi volt. Mindenki menjen haza. Jövő héten csak az jöjjön, aki képes befogni a száját, és hajlandó táncolni. Különben nekem sincs értelme itt dekkolnom.

Mindenki elindult kifelé. Útközben Naruto és a többiek, csatlakoztak az Akatsukihoz, és így ballagtak tovább. Kiderült, hogy Konan és a lányok nagyon jól kijönnek egymással.

-         Tényleg! Mondani akartam… - kiáltott fel Konan – nagyon jól táncoltok.

-         Én táncoltam 2 évig. De aztán abba hagytam. – mosolygott Tenten.

-         Látszik. – mosolyodott el a piercinges is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.